Få en autolakering hos MJ Autolak i Sakskøbing

Hos MJ Autolakering er der stort set ingen grænser for, hvad vi kan klare af autolakeringer. Med andre ord har vi lang erfaring med et væld af forskellige slags biler og opgavetyper. Derudover er den gode service en kerneværdi for os, og god service starter med solide, faglige kompetencer – dem har vi. Vores erfarne team løser med glæde enhver type opgave inden for autolakering.

Udover god service og bred erfaring tilbyder vi autolakering til fornuftige priser, så din bil altid står skarpt.

Fordelene ved at få en autolakering

Der kan være mange grunde til, at din bil kan have godt af en lakering. Har bilen fået ridser ved stenslag eller bare behov for et nyt look, er en omgang autolakering sagen. Fordelene ved at lakere din bil er f.eks. at undgå større skader, der kan opstå, ved manglende udbedring af små skader. Har din bil fået en lille ridse eller bule, kan du måske virke som en stor investering at få den lakeret. Men faktum er, at en autolakering foretaget af professionelle eksempelvis stopper rustskader ved ridser. En anden fordel er udseendet - din bil vil ved hjælp af en lakering komme til fremstå som ny.

Hvad koster en autolakering hos MJ Autolak?

Teamet bag MJ Autolak har flere årtiers erfaring med forskellige opgaver inden for autolakering. Vi kan derfor garantere en effektivitet i udførelsen – for vi har kort sagt prøvet det før. Prisen vil altid se forskellig ud alt efter lakeringsopgavens omfang. Bilens størrelse og eventuelle skader er afgørende for den endelige pris, men lige gyldig hvad lover vi altid god service og fornuftige priser. Det gælder uanset, hvilken bil der kommer kørende ind på vores værksted i Sakskøbing på Lolland-Falster.

Kontakt MJ Autolak på tlf.: 54 70 66 48 eller via e-mail i dag og hør mere om præcise priser i forhold til din bil.

Online booking

Her kan faste kunder booke online.

Book nu