Autolakering ved forsikringsskader

Vi ser dagligt forsikringsskader i alle afskygninger, og vi tager os både af mindre ridser og skrammer, lakskader samt større lakeringsopgaver. Specielt ved skader, hvor det kun er dele af bilen, der skal lakeres, er det essentielt, at vi rammer farven rigtigt. Derfor bruger vi det bedste udstyr på markedet, nemlig en moonwalk-blandemaskine, der, hurtigere og mere nøjagtigt end andre maskiner, blander farven til den korrekte tone.

Vi sætter en ære i at levere et godt resultat og har mere end 20 års erfaring i branchen. Derfor stiller vi også gerne vores ekspertise til rådighed for vores kunder angående skader, vedligeholdelse og farvevalg, så vi i fællesskab kan finde frem til den bedste løsning.

Samarbejde med lokale værksteder på Lolland Falster

Vi har faste aftaler med faste lokale værksteder, der, efter første behandling og gennemgang af skaden, sender bilen videre til os for udbedring. Vi har sjældent ventetid på vores lakeringer, og vi klarer helst opgaven med det samme, så du hurtigst muligt kan komme godt tilbage på vejen igen, da vi ved, hvor frustrerende det kan være at køre rundt med en lakskade. Har du brug for en ny lakering af en side, bagskærm eller kofanger, klarer vi dette i et snuptag og afleverer bilen i samme stand som før skaden.

Lad os hjælpe dig tilbage på sporet

Det bliver nemt kaotisk og frustrerende, når man rammes af en forsikringsskade. Der er mange ting, der skal i orden, og det skal gerne ske hurtigt, for at alt forløber, som det skal. Hos MJ Autolak hjælper vi dig til at bevare overblikket i forbindelse med en ellers stresset situation, og vi sørger for, at du hurtigt kan komme på vejen igen med din bil så god som ny.

Har du brug for professionel hjælp til lakering af din bil i forbindelse med en forsikringsskade? Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på vores løsning til dig. Kig forbi vores værksted i Sakskøbing eller ring til os på telefon 54 70 66 48 for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Har du yderligere spørgsmål, kan du også sende os en mail til mail@mj-autolak.dk, hvor vi sørger for at give svar hurtigst muligt. 

Forsikringsskade

Online booking

Her kan faste kunder booke online.

Book nu