Hvad er en omlakering?

At gå fri fra skader eller ridser på bilen er efterhånden mere undtagelsen end reglen. Hvad enten det er på grund af stenslag eller en fejlslagen parkering, har vi alle været der. Derfor er det vigtigt at kende til muligheden for omlakering.

En omlakering er først og fremmest ikke bilens første lakering, men derimod en effektiv måde at udbedre pådragede skader i din eksisterende lakering. Ved at investere i en omlakering, kan du også forebygge den rust, der kan bygge sig op ved de skader, der ellers ser små ud. Hvor end på bilen skaden er sket, er en omlakering din vej til at få din bils udseende tilbage.

Hvad koster en omlakering?

Skal du have din bil omlakeret på grund af ridser, vil prisen på omlakeringen afhænge af omfanget af skaden. En hel autolakering vil dog typisk koste mellem 8.000-13.000 kr. – dette kommer bl.a. an på bilens størrelse. Større og mere eksklusive biler er som oftest omfattende at lakere, og det vil derfor tage længere tid. Omvendt vil omlakering af mindre biler også koste mindre.

Skal du bare have en enkelt dør eller et specifikt område omlakeret, vil prisen naturligvis være derefter.

Ønsker du en præcis pris, der omfatter dit konkrete tilfælde, er du altid velkommen til at kontakte MJ Autolak.

Hos MJ Autolak er du garanteret en god service

MJ Autolak vægter den gode service og det lokale samarbejde højt. Vi er derfor oplagte for dig, der bor på Lolland-Falster. Vi er nemlig beliggende i Sakskøbing på Lolland, så hvis du befinder dig området, skal du ikke tøve med at komme forbi og få en uforpligtende snak om en eventuel omlakering af din bil. Derudover står vi også klar til at tage imod dig på tlf.: 54 70 66 48 eller e-mail: mail@mj-autolak.dk.

Online booking

Her kan faste kunder booke online.

Book nu